39-годишният мъж, който вчера бе нахапан от кучета в с.

...
39-годишният мъж, който вчера бе нахапан от кучета в с.
Коментари Харесай

Кучетата нападнали жертвата, докато носил кафе

39-годишният мъж, който през вчерашния ден бе нахапан от кучета в с. Владо Тричко и умря, бил атакуван от животните, до момента в който в ръцете си носил кафе и лимонада, разхождайки се из селото. Това заяви шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи - София Николай Спасов и посочи, че притежателят на кучетата бил открит за няколко часа и арестуван.

В полицията получили сигнал за мъртвец в местността Говедарци към 16,20 часа през вчерашния ден. По тялото на умрелия имало следи от животни, а наоколо до него и парцел с 5 кучета, някои от който били в двора, а други на поляната. Имотът бил употребен като вила от 41-годишния Йордан Карагьозов.

Когато кучетата са нападнали мъжа, притежателят го е нямало, сподели Спасов.

По-късно той бил открит, а през днешния ден районната прокуратура в Своге ще му повдигне обвиняване, за това, че не положил задоволително грижи за животните. Пред полицията Карагьозов признал, че животните са негови. Шефът на ОДМВР - София уточни, че през 2016 година против Карагьозов имало сигнал и е бил предизвестен да се грижи за кучетата, като общината в Своге е трябвало да проконтролира това, сподели окръжната прокурорка на София Наталия Николова.

Починалият мъж е живеел в селото и се е грижел за болната си майка. Той също е имал куче, само че по време на нападението то не било с него. Животните, които са го умъртвили, са настанени във ветеринарна клиника във Връбница. Собственикът им е арестуван за 72 часа.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР