39-годишен мъж бе признат за виновен в това, че на

...
39-годишен мъж бе признат за виновен в това, че на
Коментари Харесай

Условно наказание за мъж, задигнал телефона на аптекарка във Варна

39-годишен мъж бе приет за отговорен в това, че на 31 януари 2018 година в аптека във Варна, лишил мобилен телефон от владението на фармацевт.

На посочената дата подсъдимият влезнал в аптеката и на гишето за обслужване на клиенти изискал нужните му медицински произведения, като в това време видял оставен от фармацевта върху комерсиалния плот мобилен телефон. Тъй като изпитвал дефицит на парични средства, той решил да се възползва от комфортен миг да присвои непознатия уред. След като поръчката му била изпълнена, подсъдимият изискал спомагателна стока, ситуирана на далечен рафт и по този начин съумял да грабне мобилния телефон, дружно с поставената СИМ карта и калъф с протектор.  Открадната непозната движимост е оценена на обща стойност към 500 лв..  

След подаден сигнал от пострадалия и обзор на видеоохранителните камери в аптеката, полицията установила  причинителя. Мъжът е с чисто правосъдно минало. Районният съд наложи на 39-годишния обвиняем наказване от 6 месеца отнемане от независимост, осъществяването на което отсрочва с изпитателен период от 3 години. В негова тежест са и сторените по делото разходи.

Присъдата предстои на обжалване или митинг в 15-дневен период.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР