''Това са текстове от СРС-та, които са свалени от въпросните

...
''Това са текстове от СРС-та, които са свалени от въпросните
Коментари Харесай

Иванчева и Петрова със скандални разкрития!

''Това са текстове от СРС-та, които са свалени от въпросните експерти. Подвеждат и фалшифицират с това, което е тон и това, което е текстово. В аудиото ясно, се чува Европа, а в текста е Еврота. По този метод се манипулира цялото дело'', това съобщи наказаната на първа инстанция някогашна кметица на регион Младост Десислава Иванчева пред Сашо Диков. Разговорът им е записан през днешния ден в дворното пространство на Апелативния профилиран съд, където бяха Десислава Иванчева и Биляна Петрова заради обстоятелството, че в днешния ден имаше съвещание, към този момент на втора инстанция, по тяхното дело. Апелативният профилиран съд реши да остави под домакински арест Десислава Иванчева, Биляна Петрова и Петко Дюлгеров.

Водещият Диков се поинтересува от това по какъв начин устоят финансово някогашната кметица на Младост и нейната заместничка, като първо му отговори Биляна Петрова:''На мен ми оказва помощ майка ми и брат ми. Аз събирах пари за обучение на детето ми в чужбина, а тези пари са блокирани. Слава Богу тя е интелигентна и си откри хубава работа, откакто приключи учебно заведение. Съсипаха живота и на нашите близки, което е отвратително''.

Петрова добави, че при при сегашната им мярка за неотклонение ''домашен арест'' те могат да излизат единствено, в случай че животът им е заплашен. Не могат да излизат за медийни участия, управляващите желали тематиките, по които ще приказват, в случай че имат такива.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР