''Ние водим война. Мръсна, гадна, кървава война. Беше въпрос на

...
''Ние водим война. Мръсна, гадна, кървава война. Беше въпрос на
Коментари Харесай

Адв. Хаджигенов: Водим война! Въпрос на време е да бъдем ударени още по-лошо

''Ние водим война. Мръсна, гадна, кървава война. Беше въпрос на време да понесем и ние рани. След купищата мръсотия, която се изписа върху всички ни, изключително върху професора. Очаквам да ни пуснат порно фотоси, да ни упрекват в канибализъм. Водим война, въпрос на време е да бъдем ударени още по-лошо. Нали помниш, Гешев ни проверява за бунт''. Това съобщи адв. Николай Хаджигенов в предаването ''ЕвроДикоФ'' по телевизия Евроком, обръщайки се към водещия Сашо Диков, който го попита за отсъствието на проф. Велислав Минеков от студиото.

Водещия попита един от гостите си, а точно адв. Хаджигенов, дали чакат и арести, а той му отговори по следния метод: ''Аз това го споделям от доста време, от началото на митингите. Разследванията не престават, има две преписки в Спецпрокуратурата. Как ще ни спрат другояче?''

''Не считам за нужно да давам отговор от името на проф. Минеков. Професорът неистово желае обединяване!'', по този начин юристът отговори на запитване, обвързвано с това, че проф. Минеков сякаш е решил да напусне публичността. Нещо, за което приказва и отсъствието му от студиото на ''ЕвроДикоф'', където от страна на гостите бяха единствено адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян.

''Ние желаеме тези несъответствуващи принадлежности (б.р. политици) да ги съберем и да се опитаме да създадем немислимото'', разяснява той.

Ще кажеш, че ние тримата с Мая Манолова сме управлявали в последните 15 години'', по този начин юристът разяснява медийните нападки по отношение на ''Отровно трио'' и Мая Манолова откакто влязоха в коалиция за идните парламентарни избори.

''Отровното трио'' евентуално ще се коалират с три партии за изборите, само че дефинитивно ще има изясненост в края на януари или началото на февруари.

''Ако някой ден стигнем до Народното събрание, желаните промени няма да бъдат вероятни без гласовете на Българска социалистическа партия. А може и те да не са задоволителни. На площада ме изкараха човек на Доган, на Корнелия'', показа още той.

Целия диалог с представителите на ''Отровно трио'' можете да изгледате след 1:46:33 във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР