''Боряна Бецова, Вихра Попхристова и Ивайло Петров. Това са тримата

...
''Боряна Бецова, Вихра Попхристова и Ивайло Петров. Това са тримата
Коментари Харесай

Румен Петков посочи прокурорите, спрели разследването срещу Борисов

''Боряна Бецова, Вихра Попхристова и Ивайло Петров. Това са тримата прокурори, взели позорното решение. Те са обслужили по най-грозния метод господин Борисов. Има неща, които да бъдат наричани с същинските им имена. Това са хора, които опозориха себе си и прокуратурата. Това тяхно решение се разяснява в някои от посолствата и то не с най-любезни оценки''. Това съобщи водачът на партия АБВ Румен Петков в предаването " Честно казано с Люба Кулезич " по телевизия Евроком. Казаното от него е във връзка прекъсването на следствието против Борисов от страна на прокуратурата.

Вчера той бе посетител в утринния блок на bTV, само че диалогът бе пресечен доста бързо. Петков си го изясни с неуместната тематика, за която е почнал да приказва и която отсъства от говоренето в последно време - тази с шкафчетата, милионите евра, записите.

" Според мен настъпи безпокойствие като извадих тематиката за шкафчетата и милионите евра. Тази тематика отсъства. Бях подготвен през вчерашния ден да го споделя. Попитахме прокуратурата кои са прокурорите, които взеха най-позорното решение в историята ѝ за последните 30 години, а точно да се спре следствието на практика против Борисов ", разяснява Петков.

“Окопити се Борисов след митингите. Видима е смяната на някои от по-бурно протестиращите. Част от тези хора не разясниха решението на прокуратурата. Мая Манолова не го разяснява, представителите на Триото не го разясниха. В Народното събрание никой не го разяснява ", уточни още той.

" Всички безумия на Гешев и които ще ги плащаме ние. Нали не мислите, че Бобоков няма да ни съди? ", добави политикът.

“Хората би трябвало да спрат да избират от безочливо и по-малко нагло”, безапелационен е водачът на АБВ във връзка идните парламентарни избори, планувани с декрет на президента за 4 април.

“Борисов мисли, че си купува политическо успокоение от Щатите. Затова купихме 8 самолета. Гледат на нас като на нужното безличие, с цел да се осъществя нещо”, сподели Румен Петков мотив енергийните планове у нас и прекъсването на плана за АЕЦ “Белене”.

''За тези 30 години не съм бил в комбина с никого. Ние работим с целия запас, който има в цялата страна с разнообразни партии. Нашата партия ще взе участие в среща с Българска социалистическа партия, с цел да се разиска обща работа за идните избори. Ще желаяме всички партии да имат идентичен достъп до медиите. Нямаме претенциите да сме единствените'', показа още водачът на АБВ.

Целия диалог сред Люба Кулезич и Христо Иванов можете да изгледате във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР