''Аз слушах с голямо внимание обръщението на президента. Буквално се

...
''Аз слушах с голямо внимание обръщението на президента. Буквално се
Коментари Харесай

Румен Гечев пред ФАКТИ: Инициативата срещу Божков е дело на Бойко Борисов

''Аз слушах с огромно внимание обръщението на президента. Буквално се подписвам персонално под всяка една от неговите констатации и неговите причини. Защото позицията на президента е позиция на българската общност, само че не и на по-голяма част от българските медии, които обслужват, за огромно страдание, към този момент прекомерно дълго ръководещите. Но няма по какъв начин да бъде измамен българският народ'', това съобщи пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев.

''На процедура най-важният въпрос сега е: кое е парламентарното болшинство на ръководещите? Нали по законите на демокрацията едно държавно управление ръководи, до момента в който има поддръжката на своето парламентарно болшинство. Те изгубиха парламентарното си болшинство, защото ''Атака'' беше изгонена от тяхната коалиция. Вътре в самата коалиция, те по основни въпроси имат разлики, ето включително и по Закона ''СЕТА'', сякаш с Канада, а то е със Съединените американски щати, което също е евентуален удар по българските производители и също е прекачване на народен стопански суверенитет в друга посока. Понеже държавното управление е сложено в ъгъла при тези кавги, то кой каквото си изиска от това правителствто, от Изток или от Запад, го получава. Каквото и да се изиска от тях, стоят прави на телефона и мигновено вземат решение въпроса в интерес на непознати стопански и геополитически интереси'', съобщи още Гечев.

''Защо господин Борисов хвърли 2 милиарда лв. бюджетни пари, с цел да вършим изолираност на частни жилища? По принцип изолацията е хубаво нещо. Харчим 2 милиарда, с цел да подвигаме цената на частни жилища, вместо 2 милиарда да ги бяхме вложили ние да си създадем тръбата и да си прибираме ние парите, а не Саудитска Арабия. След това, другото прекачване на народен суверенитет, знамение на чудесата. Ще ви дам един образец със самолетите F-16 Block 70: за първи път една страна купува чертежи. Но.. Борисов стои прав на телефона, от Козяк му се обаждат, той целува телефона и превежда индивидът 2,5 милиарда за самолети, които са на чертожната дъска. Никоя нация не е правила такова нещо. Обърнахте ли внимание, че в този момент Полша купува пето потомство F-35 самолети. F-16 Block 70 е четвърто потомство. Ами, то цената на F-35 на поляците е 140 млн. щатски $ с въоръжението. Тоест, Борисов, неговото държавно управление, вкарва българския народ да купува чертежи с остаряла стока. Пише го, данните са в интернет'', разяснява ''червеният'' народен представител.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР