''Американски експерти потвърдиха, че на аудиозаписа от 12 юни 2020

...
''Американски експерти потвърдиха, че на аудиозаписа от 12 юни 2020
Коментари Харесай

Елена Йончева: Брюксел ме защити от заплахите на Борисов

''Американски специалисти потвърдиха, че на аудиозаписа от 12 юни 2020 година е гласът на премиера Бойко Борисов. Тази лаборатория работи с американското Министерство на правораздаването, с ФБР и има документ за такива експертизи. Получих отчета безусловно преди часове. В отчета се споделя, че това е гласът на Бойко Борисов, че записът не е манипулиран и въобще няма никакъв монтаж''. Това съобщи евродепутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева в предаването ''ЕвроДикоФ'', излъчващо се по ТВ Евроком. Социалистката се включи в предаването по телефона от Брюксел.

Припомняме, че по-рано в петък Йончева разгласи, че е получила резултат от експертиза на първия от поредицата записи, компрометиращи министър-председателя на България - Бойко Борисов. Резултатът от проучването на американските специалисти потвърждава, че записът е безусловно достоверен и в него приказва точно актуалният министър председател на България.

Представителката на Българска социалистическа партия в Екологичен потенциал е била посъветвана от адвокати да се обърне към белгийската полиция, на която ще изпрати отчета на лабораторията. Причината за това е, че във въпросния запис Бойко Борисов се заканва да я ''изгори''.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР