''Ако спечелим европейските избори, ще поискаме предсрочни парламентарни, защото доверието

...
''Ако спечелим европейските избори, ще поискаме предсрочни парламентарни, защото доверието
Коментари Харесай

Нинова: Не мисля, че Борисов ще устиска докрай

''Ако спечелим европейските избори, ще желаяме предварителни парламентарни, тъй като доверието в обществото е променено към политическите партии'', това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в изявление за предаването ''ЕвроДикоФ'' по телевизия Евроком. Лидерът на Българска социалистическа партия не счита, че Бойко Борисов ще устиска властта до дъно.

Нинова разяснява и спорните си връзки с водача на ПЕС Сергей Станишев отбелязвайки, че сред тях няма спор на личностна основа, а концептуални разлики, като един от образците е Истанбулската спогодба.

Тя показа още, че е декларирала пред пленума на Българска социалистическа партия определил листата на партията за евроизборите, че в случай че се избере препоръчаната от нея листа и тя загуби изборите с тази листа, ще си подаде оставката като водач на Българска социалистическа партия. Нинова затвърди позицията си, че щом Националният съвет на Българска социалистическа партия избира и постанова различен вид на листа, то отговорността за резултатите на евроизборите ще е групова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР