38-годишният херцог на Съсекс пристигна от Калифорния във Великобритания, за

...
38-годишният херцог на Съсекс пристигна от Калифорния във Великобритания, за
Коментари Харесай

Принц Хари е в депресия: Чарлз бил твърде зает да се видят, докато е в Лондон

38-годишният херцог на Съсекс дойде от Калифорния във Англия, с цел да участва на четиридневно авансово чуване във Върховния съд в Лондон. За страдание Хари не е могъл да се види с татко си, тъй като Чарлз е бил " прекомерно ангажиран ".

Хари помаха за привет на фотографите, до момента в който се изкачваше по стълбите на съда, обкръжен от защита. Това е първият път, когато принцът се завръща на родна земя след погребението на кралицата предишния септември.
 
                           

Въпреки шестмесечното му неявяване, Хари няма да се види с брат си Уилям и татко си. Кралски източник твърди, че кралят е „ прекомерно ангажиран “, с цел да се срещне със сина си, поради натоварения си график, оповестява Mirror.

Чарлз трябваше да бъде във Франция за първото си публично държавно посещаване, само че то беше отсрочено, поради стачките във френската столица. Монархът бе в Хай Гроув, Глостършир, преди да отлети за Германия.
 
                             

Посещението на Хари пък може да е завършило, когато Чарлз се завърне вкъщи и по този начин те просто ще се разминат.

Кралският биограф Ричард Фицуилямс твърди, че появяването на Хари на английска земя е била същински потрес, поради плануваните отговорности на татко му.
                             

„ Проблемът с тази поява е, че е изненадваща, а Съсекс обичат да изненадват. Те постоянно са непредвидими ", споделя Фицуилямс за Express.
 
                             

От Бъкингам пък са коментирали, че Чарлз не е бил в Лондон или Уиндзор, с цел да се види с Хари. Уилям от своя страна е със фамилията си, надалеч от Лондон, поради великденската почивка на децата.

Хари води каузи против Associated Newspapers Limited (ANL), поради нелегално събиране на информация. От ANL, издател на Daily Mail, The Mail on Sunday и MailOnline, изрично отхвърлят обвиняванията.

Херцогът на Съсекс също по този начин е подхванал правосъдни дейности против Министерството на вътрешните работи, които не му обезпечават съответната защита, до момента в който е в страната.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР