38-годишната Хоуп Шмерфелд от юношеството си страдала от обилно окосмяване

...
38-годишната Хоуп Шмерфелд от юношеството си страдала от обилно окосмяване
Коментари Харесай

Брадата жена - стриптийзьорка разказа как реагират мъжете, като я видят 

38-годишната Хоуп Шмерфелд от юношеството си страдала от щедро окосмяване по лицето. Преживяла издевателството в учебно заведение и тежката разлъка с гаджето си, тя решила да изостави бръснача и да се опълчи на откритите правила за женска хубост.

Американката Хоуп Шмерфелд, както доста дами, страда от синдром на поликистозни яйчници. Болестта й, обаче, се демонстрира в тежка форма и води до несъразмерен напредък на косми на лицето.

За първи път Хоуп видя, че става нещо неправилно с лицето й, когато е единствено на 14. Скоро съучениците на момичето забелязали това и незабавно почнали да й се подиграват. От този миг Шмерфелд почнала да се бръсне всеки ден и непрекъснато се тормозила, че някое косъмче е израснало още веднъж.



Майката на Хоуп - Синтия я завела на разнообразни процедури, само че нищо не дало резултати.



„ Години наред полудявах от позор поради необикновената си осанка. Едва неотдавна разбрах, че през всичките тези години криех брадата си не поради мен самата, а тъй като се притеснявах какво ще кажат другите хора. Бях под контрола на общество, което слага стандарт за това по какъв начин би трябвало да наподобява една жена “, разкрива Шмерфелд пред Mirror.



Тя приема най-сетне себе си след мъчителна разлъка със своя другар. Тъгата и болката от това я карат да премисли доста. Когато най-сетне взима решение и стопира да се бръсне, животът й ненадейно се трансформира.



Сега Хоуп е уверена в себе си и не се смущава от отрицателната реакция на хората.

Въпреки заболяването си, Хоуп работи като стриптизьорка в клуб, където се среща и с новия си другар. Новата й фантазия е да тръгне на екскурзия с цирк, както го вършат брадатите дами от 19 век.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР