38-годишен мъж, издирван от властите за разпространение на наркотици, е

...
38-годишен мъж, издирван от властите за разпространение на наркотици, е
Коментари Харесай

Мъж извърши двойно убийство, което потресе цяла Испания!

38-годишен мъж, търсен от управляващите за разпространяване на опиати, е прострелял с ловна пушка късно нощес двете си доведени сестри и е ранил майка им в испанския град Аранхуес (на към 40 км южно от столицата Мадрид). По неофициална информация повода за трагичния случай е била фамилна свада.

След като направил закононарушението, мъжът се е барикадирал в дома и по-късно непринудено се е предал на полицейските управляващи. Убиецът към този момент е бил лежал в пандиза за разпространяване на опиати и нелегално владеене на оръжие. По информация на "El Pais " преди няколко месеца той се е развел със брачната половинка си, от която има пет деца, и се преместил да живее в Аранхуес.

Когато влезнали в жилището, където е станала нещастието, медицинските екипи разкрили първо тялото на 35-годишна жена с огнестрелна рана в гърдите, която към момента дишала. Въпреки че опитите на лекарите да я стабилизират траяли 40 минути, най-после дамата издъхнала. Втората жертва е било момиче на 23 години, което по-късно умряло в болничното заведение. Третата жена, която е била майка на двете девойки, е уцелена в крайници и няма заплаха за живота ѝ.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР