38-годишната Кери Катона е имала толкова див живот, че и

38-годишната Кери Катона е имала толкова див живот, че и ...

Кери направи брутални признания, свързани с това как тялото на жената се променя след раждането!.38-годишната Кери Катона е имала толкова див живот, че и най-разкрепостените хора биха й завидели. Тя е правила и е била много неща – тя е английска тв водеща, певица и композитор, актриса и писателка, която е направила кариера в развлекателния телевизията, особено в областта на телевизионното риалити-шоу. Тя може да се нарече професионален участничка в риалити шоута. Тя също така е и вокалистка в женската група „Atomic Kitten”, че дори е и автор на няколко книги, включващи автобиография и редица романи.
Младата майка Сара направи брутално признание, свързано със секса, което много родители се срамуват да изрекат (СНИМКИ)

Но преди всичко Кери Катона е майка на пет деца.


От секси мадама тя неусетно се е превърнала в … просто майка. Именно затова тя реши да сподели през какви трудности е минала и как раждането на децата й и разделите с мъжете в живота й са съсипали тялото й.
„Тялото на всяка жена се променя, след като тя роди. Дали си го признаваме или не няма значение. Факт е, че след бебето вече нищо с жената не е същото – гърдите й променят формата и размера си, понякога и увисват, корема се отпуска, а често има и белези от цезарово сечение или стрии. Няма защо да се лъжем и заблуждаваме. Трябва да приемем това и да променим създалата се ситуация”, казва Кери.


Тя реши да покаже бруталните белези, които раждането на децата й са й нанесли. Освен това има и редица усложнения от пластични операции, с които се е надявала да „оправи положението”, но безуспешно.


Какво се променя при жените, раждали деца, как изглежда днес голата Кери Катона, както и куп скандални снимки може да видите на jenata.blitz.bg

Източник: blitz.bg