37 са вече потвърдените жертви на пожара в търговския център

...
37 са вече потвърдените жертви на пожара в търговския център
Коментари Харесай

Ад! Поне 37 загинали при пожар в руски мол!

37 са към този момент доказаните жертви на пожара в комерсиалния център в съветския град Кемерово. Най-малко 64 души са в неопределеност, измежду които 41 деца. Спасителната интервенция продължи през цялата нощ. Все още не е известно каква е повода за пожара. Властите проверяват и версията за тенденциозен палеж. Пожарът избухна в неделния ден на един от горните етажи на мола. Много от жертвите са се намирали в киносалоните.

Помещенията в търговско-развлекателния център " Зимная вишня "  в руския град Кемерово са били облицовани с горима пластмаса, което е асъдействало за гибелта на хората при пожара там. Според източник на ТАСС от избавителните служби облицовката и изолацията са отделили токсичен пушек, четири вдишвания от който са би  
Намерените тела още не са разпознати. Четирима души са арестувани и разпитани, в това число арендаторът на помещението, в което се допуска, че е зародил пожарът, както и шефът на компанията, обслужваща комерсиалния център, заяви говорителката на следствения комитет Светлана Петренко.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР