37-годишният лондонски таксиджия Джахир Хюсеин намира своите бъдещи жертви около

...
37-годишният лондонски таксиджия Джахир Хюсеин намира своите бъдещи жертви около
Коментари Харесай

Мургав таксиджия изнасили три заспали клиентки, издебнал ги по тъмна доба край барове и ресторнати

37-годишният лондонски таксиджия Джахир Хюсеин намира своите бъдещи жертви към питейни заведения и заведения за хранене. Той крадял поръчки, направени в едно от мобилните приложения за повикване на такси.

Когато клиентките заспивали на задната седалка, той срязвал облеклата им и ги изнасилвал. След известно време помощ от полицията потърсили три жертви на менте таксиджията.

Една от дамите разказала, че Джахир Хюсеин я отвлякъл на паркинг и там я изнасилил, написа Metro. Когато тя съумяла да излезе от автомобила и се заканила на нарушителя, че ще се оплаче в полицията, той неотложно запалил колата и липсващ. Жената обаче схванала, че е не запомнила смарт телефона си на задната седалка и съумяла да се свърже с него. Хюсеин се съгласил да ѝ го върне и тогава тя запомнила номера на колата му.

Съдът е открил, че нарушителят е употребявал мобилното приложение само за търсене на жертви и не е работил като таксиджия през останалото време. Той особено е дебнел жертвите си край питейни заведения и заведения за хранене, разчитайки, че те няма да могат да окажат опозиция. Отчитайки тези условия съдът осъди Джахир Хюсеин на 12 години затвор.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР