37-годишният Дрейк вероятно е получил операция на носа, според двама

...
37-годишният Дрейк вероятно е получил операция на носа, според двама
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО Получил ли си е Дрейк операция на носа и BBL? Пластичните хирурзи се обявяват, докато рап враждата с бившия приятел Рик Рос става грозна и лична

37-годишният Дрейк евентуално е получил интервенция на носа, съгласно двама пластични хирурзи. Те показаха понижената горна част на носа му и по-тънкия мост, с цел да покажат смяната. (Вляво, млад Дрейк и вдясно, през 2022 г.)

Д-р Ели Левин, еластичен хирург в Ню Йорк, сподели, че в случай че Дрейк беше получил интервенция на носа, „ беше направено по тънък метод “.

„ Не е като да наподобява като един човек в изцяло друг човек, само че несъмнено има повече формулировка в по-късните фотоси “, добави той, потвърждавайки, че осветлението, ъглите на камерата или елементарното естествено стареене могат да повлияят на това.

Говорейки с DailyMail.com, доктор Ливайн сподели: „ Светлината постоянно може да повлияе на тези неща и може да има значение.

„ Но в случай че в действителност я разгледате деликатно – има огромна възможност той е направил някакво контуриране на носа [където част от носа е обръснат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР