37-годишен мъж от разградското село Брестовене стреля по полицаи, които

...
37-годишен мъж от разградското село Брестовене стреля по полицаи, които
Коментари Харесай

Полицаи издирват 19-годишно момче, а баща му ги обстрелва

37-годишен мъж от разградското село Брестовене стреля по служители на реда, които потърсили в дома му 19-годишния му наследник, откакто той избягал от пътна инспекция.
Младежът не спрял на подаден със стоп палка сигнал от униформени от Кубрат, оповестяват от Областната дирекция на полицията. Това е станало на 10 януари, към 21:00 ч. в Брестовене, оповестява Блиц.
Автомобилът бил последван от чиновниците на Министерство на вътрешните работи, които видели по какъв начин водачът стопира пред къща на ул. „ Ивайло “. От мястото на лидера слиза неправоспособният Ю.С.М. на 19 години, който влиза в дома си и се укрива.
При осъществената инспекция той не е открит. Пред патрулния екип застанал бащата на момчето С.С., като отправил закани и закани за разпра.
Малко по-късно се чули изстрели и върху служителите на реда и служебния автомобил се изсипали оловни сачми. При осъществения оглед на пътното платно и по облеклата на чиновниците са открити 18 броя сачми. С.С. бил арестуван, а синът му се търси.
По случая се водят следствия за закана по отношение на длъжностно лице и възпрепятстване на осъществяване на отговорностите му. За първото закононарушение плануваното от закона наказване е отнемане от независимост за период до пет години, а за второто – до три години.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР