37-годишен мъж от разградското село Брестовене стреля по полицаи, които

...
37-годишен мъж от разградското село Брестовене стреля по полицаи, които
Коментари Харесай

Баща стреля по полицаи, търсещи сина му

37-годишен мъж от разградското село Брестовене стреля по служители на реда , които потърсили в дома му 19-годишния му наследник, откакто той избягал от пътна инспекция.

Младежът не спрял на подаден със стоп палка сигнал от униформени от Кубрат, оповестяват от Областната дирекция на полицията, представени от ДАРИК. Това е станало на 10 януари, към 21:00 ч. в Брестовен.

Автомобилът бил последван от чиновниците на Министерство на вътрешните работи , които видели по какъв начин водачът стопира пред къща на  ул. „ Ивайло “. От мястото на лидера слиза неправоспособният Ю.С.М. на 19 години, който влиза в дома си и се укрива.

При осъществената инспекция той не е открит. Пред патрулния екип застанал бащата на момчето С.С., като отправил закани и закани за разпра.

Малко по-късно се чули изстрели и върху служители на реда те и служебния автомобил се изсипали оловни сачми. При осъществения оглед на пътното платно и по облеклата на чиновниците са открити 18 броя сачми. С.С. бил арестуван, а синът му се търси.

По случая се водят следствия за закана по отношение на длъжностно лице и възпрепятстване на осъществяване на отговорностите му. За първото закононарушение плануваното от закона наказване е отнемане от независимост за период до пет години, а за второто – до три години.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР