37-годишен кюстендилец с инициали В. Ц. е с мярка Домашен

...
37-годишен кюстендилец с инициали В. Ц. е с мярка Домашен
Коментари Харесай

Кюстендилец е с „Домашен арест“ заради обвинение, че е намушкал мъж

37-годишен кюстендилец с букви В. Ц. е с мярка „ Домашен арест “. Той е притеглен като обвинен от Кюстендилската районна прокуратура за това, че на 3 декември на кръстовището сред лиците „ Неофит Рилски “ и „ Хан Крум “, е нанесъл прободни рани в региона на гърдите на мъж.

Съдът в Кюстендил е оставил без почитание настояването на Районната прокуратура за взимане на най-тежката мярка за неотклонение „ Задържане под стража “. Защитата пледира за по-лека мярка – „ Подписка “.

От събраните на този стадий доказателствата може да се направи обосновано съмнение , че обвиненият е намушкал с нож потърпевшия. По делото няма надлежни медицински документи за нанесените телесни повреди, като типът им се разказва единствено от очевидците по делото.

Има данни, че потърпевшият и компанията му са предизвикали с засегнатост за външния тип обвинения .

В. Ц. не е осъждан все още на закононарушението. Предвид високата степен на социална заплаха на действието, а точно потреблението на нож, с който е нанесена телесна щета в област с жизненоважни органи и с цел да се подсигурява явяването му пред съда, както и да се ограничи опцията да извърши друго закононарушение или да се укрие, съдът смята, че най съответната мярка за неотклонение е „ Домашен арест “ , като позволява управлението й посредством средствата за електронно наблюдаване.

Съдебното определение предстои на обжалване и митинг пред Окръжния съд в Кюстендил.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР