37-годишен бивш испански военен застреля българската си приятелка на бензиностанция

...
37-годишен бивш испански военен застреля българската си приятелка на бензиностанция
Коментари Харесай

Испански ексвоенен застреля българската си приятелка в Палма де Майорка

37-годишен някогашен испански боен простреля българската си другарка на бензиностанция в град Пегера на остров Майорка, заяви испанският в. "Ultima Hora ". След убийството, мъжът обърнал оръжието към себе си и се прострелял в главата, предава dnes.dir.bg.

Пръв на кървавата панорама се натъкнал водач на рейс, който спрял да зареди. Той алармирал чиновниците на бензиностанцията, които подали сигнал в полицията. При осъществения оглед е открито, че 36-годишната жена също е убита в главата. Тялото й е открито на седалката до водача.

Оръжието било намерено сред краката на килъра, който е натиснал спусъка с пръстите на крайници си. Куршумът е пронизал главата му и е излязъл през покрива на автомобила.

Разследващите са прегледали записите от камерите на бензиностанцията, съгласно които лекият автомобил с двойката дошъл на бензиностанцията малко след 12 часа в четвъртък. Колата спряла зад постройката наоколо до тоалетните. Никой обаче не е чул двата изстрела, което съгласно следователите е необичайно, защото е употребена ловджийска пушка.

Двойката живеела в Палма де Майорка, а българката работела като сервитьорка в Пунта Байена. По неофициална информация 36-годишната жена е родом от Кърджали.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР