365 лекари, медицински сестри и медицински персонал от общинските V

...
365 лекари, медицински сестри и медицински персонал от общинските V
Коментари Харесай

Тестваха за COVID-19 медици от Четвърта и Пета градска болница

365 лекари, медицински сестри и медицински личен състав от общинските V и IV градски лечебни заведения са тествани за заразяване с Коронавирус 19. Медицинският личен състав е тестван с PCR проби със средства от Столична община. Това заяви във "Фейсбук " кметът на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска.

Предстои PCR проби да бъдат направени и на 95 медици от общинските I и II градски лечебни заведения, в които има разкрити отделения за лекуване на пациенти с Коронавирус 19.

Започва всеобщо тестване за COVID-19 в община Дългопол

93 чиновници на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “, доброволци от доброволното формирование на Столична община и чиновници на Общинска полиция бяха тествани в Министерство на вътрешните работи болница с бързи проби по програмата на Министерство на вътрешните работи и Националния действен щаб.

До момента общият брой на тестваните медицински служащи и чиновници, които работят непосредствено с жители, е 449.

Стартира всеобщото тестване на Банско

От на следващия ден Столична община стартира тестването на още 310 души с бързи проби, които сме закупили. Използваме тестванията на производителя, с които са тествани и чиновниците на Министерство на вътрешните работи.

Първи ще бъдат тествани 200 чиновници на общинския „ Социален патронаж “ – санитари, обществени служащи, водачи, които ежедневно доставят храна по домовете на 1500 души. След тях проби ще създадем и на 110 чиновници на Общинска полиция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР