36-годишният Мариан Челебиев, който е арестуван за бруталното убийство на

...
36-годишният Мариан Челебиев, който е арестуван за бруталното убийство на
Коментари Харесай

Погребват жестоко убитата Бинка в жк Лазур, синът й Мариан Челебиев застава пред съда

36-годишният Мариан Челебиев, който е задържан за бруталното ликвидиране на личната си майка, ще застане пред Бургаския областен съд през днешния ден, защото изтича 72-часовото му задържане. Очаква се прокуратурата да изиска упрекнатият в изтезанието на 76-годишната Бинка да остане за непрекъснато зад решетките, написа " Флагман ".

Припомняме, че нещастието се разигра в късните часове на 9-ти март в бл. 5 в бургаския жк " Лазур ". Младият мъж след парещ спор не съумял да сдържи нервите след безбройните нападки от страна на майка му и я блъснал няколко пъти. Секунди по-късно я удушил с голи ръце. Негови съседи се съмняват, че в последните години злоупотребявал с дрогата. Постоянно се карали с майка си, а тя се пробвала да го вкара в Психодиспансер, с цел да се лекува.

Погребението на брутално убитата Бинка ще бъде през днешния ден от 11:00 ч. в Гробищния парк в Бургас. Нейни родственици, близки и другари ще я изпратят в последния й земен път, до момента в който синът й дава отговор пред съда за дейностите си.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР