36-годишната Ивелина Георгиева се призна за виновна и сключи споразумение

...
36-годишната Ивелина Георгиева се призна за виновна и сключи споразумение
Коментари Харесай

Жена опита да си купи цигари с чужда карта във Варна

36-годишната Ивелина Георгиева се призна за отговорна и подписа съглашение с прокуратурата, което беше утвърдено от Варненския областен съд.

Страните в бързото произвеждане одобриха за несъмнено открито, че на 28 април предходната година, във Варна, дамата пробвала два пъти да си купи цигари с непозната банкова карта. Опитите останали несполучливи, защото за транзакциите се претендирал ПИН код.

Обвинението е за действие осъществено при изискванията на продължавано закононарушение. Пред проверяващите, 36-годишната Ивелина декларирала, че намерила банковата карта на улицата до дома си.

По-рано същия ден, платежният инструмент бил откраднат от мъжка чанта, забравена в паркиран автомобил на крайбрежната алея във Варна. След като открил неналичието, притежателят се обадил на банката, с цел да блокират картата. В хода на следствието, не са били събрани данни, доказващи че дамата е откраднала платежния инструмент.

Ивелина Георгиева е с главно обучение и чисто правосъдно минало.

Пред съда 36-годишната жена съобщи, че е наясно с последствията от подписаното съглашение и одобри да и́ бъде наложено наказване 3 месеца „ отнемане от независимост “, чието изтърпяване да бъде отсрочено с три години изпитателен период. Тя следва да заплати и направените разходи по делото в размер на 332,36 лв., които следва да заплати в 7-дневен период по сметка на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна.

Постановеният правосъден акт е финален и има последствия на влезнала в действие присъда.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР