36-годишен мъж от Горна Оряховица се издирва във връзка с

...
36-годишен мъж от Горна Оряховица се издирва във връзка с
Коментари Харесай

Полицията издирва 36-годишен мъж за убийството в Горна Оряховица


36-годишен мъж от Горна Оряховица се търси по отношение на убийството на 40-годишна жена в апартамент в града, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Безжизненото тяло на към 40-годишната жена е намерено нощес в апартамент на третия етаж. В нощта против събота в жилището имало гръмък ваучър. Заради необикновеното тракане някои от съседите не могли да заспят до сутринта, само че сигнал за нарушение на реда не са подали.

Хората споделят, че не са чули женски глас през нощта.
Още няма изясненост към убийството в Горна Оряховица 40-годишна жена беше открита мъртва в апартамент
Съседите и домоуправителят решили да създадат забележка на 36-годишния притежател в светлата част на деня, само че той не отворил. Последно е видян да пие бира пред входа през вчерашния ден към пет следобяд. После се обадил на 112 и съобщил за жена в безпомощно положение.

Жената е открита мъртва с голям брой пострадвания по тялото. Следи от принуждение е имало и по лицето на притежателя на жилището. Двамата са не са имали близки връзки. Била му позната.

Мъжът е арестуван. На разпит в полицията през днешния ден беше привикан и татко му.

Към момента от полицията не прецизират кой е търсеният мъж и каква е връзката му с закононарушението. Който има информация за него, може да алармира на телефони 062/620 437, 0618/ 60040, 60041, 60042, на тел.112 или в най-близкото ръководство на Министерство на вътрешните работи.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР