35-годишният двукратен шампион от Уимбълдън и бивш номер 1 в

...
35-годишният двукратен шампион от Уимбълдън и бивш номер 1 в
Коментари Харесай

Разочарованият Мъри: Ако физически съм добре, ще продължа да играя

35-годишният повторен първенец от " Уимбълдън " и някогашен номер 1 в света, който сега е 51-ви след серия от интервенции, се провали след проваляне в четири сета от поставения под №20 американец Джон Иснър.
 Бомбардировачът Джон Иснър спря Анди Мъри във втория кръг на Бомбардировачът Джон Иснър спря Анди Мъри във втория кръг на "Уимбълдън "
„ Можех да се оправя по-добре тук. Една от аргументите, поради които подобряването на класирането в международната класация и приемането на място измежду поставените е значимо,  е, че по този начин избягвате да играете с топ играчи при започване на шампионатите ",  сподели Мъри.

“Това бе един от тези мачове, които, в случай че бях съумял, кой знае какво щеше да се случи. Отпадането е разочароващо по доста аргументи. Изключително мъчно е с проблемите, които имах с тялото си през последните няколко години, да върша дълготрайни прогнози за това в какво положение ще съм даже след няколко седмици, какво остава за след една година. Ако физически съм добре, да, ще продължа да играя. Но не е елементарно да подкрепям тялото си в оптимално положение, с цел да се състезавам на най-високо равнище “, сподели още британецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР