35-годишната съпруга на бившия премиер на Великобритания Борис Джонсън Кери,

...
35-годишната съпруга на бившия премиер на Великобритания Борис Джонсън Кери,
Коментари Харесай

Борис Джонсън се облече като Дядо Коледа и украси коледната елха 


35-годишната брачна половинка на някогашния министър председател на Англия Борис Джонсън Кери, която роди трите деца на политика, показа фрагменти от фамилното коледно празненство. Многодетната майка по традиция разгласява на страницата си в Instagram фотоси и видеа, снимани в дома им в Оксфордшир.

Първото видео демонстрира по-големите деца на двойката, тригодишният Уилфред и двегодишната Роми, седнали по пижами пред камината. В ръцете си те държат камбанки. Кери обичайно се пробва да скрие лицата на децата от камерата, тъй че те са снимани откъм гърба. Друга фотография демонстрира най-малкото дете на семейство Джонсън. Хлапето седи в скута на по-големия си брат.


Има и видео, в което децата се забавляват на улицата с мъж в костюм на Дядо Коледа и фрагменти на по-големите деца на семейство Джонсън, които си играят в двора. Те тичат към дървета, украсени с цветни светлинни гирлянди.

На последната фотография от обявата виждаме и Борис Джонсън - той е облечен в червен костюм на Дядо Коледа и стои на стълба. В едната си ръка има бижу, което ще окачи на елхата, а с другата ръка прави жест с вдигнат палец. Уилфред си проправя път нагоре по стълбите.

„ Весела Коледа на всички! “, озаглави обявата Кари.

Борис Джонсън стартира връзка с Кери Саймъндс, която работеше в Консервативната партия и по-късно се занимаваше единствено с социална активност, през 2018 година, след развода си с Марина Уилър. На 29 февруари 2020 година двойката разгласи, че чака дете. Уилфред Никълъс е кръстен на лекарите, които избавиха живота на Борис, когато той беше признат в болница по време на пандемията.

На идната година Борис и Кери се женят на загадка гала в Уестминстърската катедрала. И няколко месеца по-късно се роди щерка им Роми Айрис Шарлот. Преди това Кари претърпя импровизиран аборт.

През май 2023 година в фамилията се появи още едно дете, момче на име Франки.

,

Превод: GlasNews. bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР