35-годишната лекарка, която падна от 7-ия етаж на жилищна сграда

...
35-годишната лекарка, която падна от 7-ия етаж на жилищна сграда
Коментари Харесай

Шефът на Пирогов с важна новина за медсестрата, паднала от 7-ия етаж

35-годишната лекарка, която падна от 7-ия етаж на жилищна постройка в столицата, е контактна и съответна. Това сподели изпълнителният шеф на УМБАЛСМ „ Н.И. Пирогов “ проф. Асен Балтов по време на конференция за положението на лекарката, която падна от висок етаж на столичен блок и за чието лекуване бяха проведени акции по събиране на кръв и средства, написа Пик.

„ Искам да благодаря на сътрудниците, които са свършили прелестно своята работа. До момента на дамата са направени 12 интервенции. Това което е най-важно е, че тук се употребява един нов метод при лекуването на такива тежки контузии, който разрешава ние последователно да възстановим функционалностите и живота на пациента във типа, в който всеки би желал да наподобява, когато напуща една болница. Това не е единствения подобен случай – това е демонстративен случай за работата на „ Н. И. Пирогов “ и неговите екипи, които се отзовават постоянно и вършат всички по силите си “, съобщи той.

„ Тя сега е в реанимация, с цел да бъдем по-спокойни ние. Тя е контактна, съответна. Предстоят и още няколко интервенции, които не са животозастрашаващи. Такива случаи се възвръщат извънредно постепенно и мъчно. Започваме оживление на всички стави “, сподели още проф. Балтов. По думите му една такава контузия е обвързвана с огромна кръвозагуба, а кръводарители мъчно се намират, само че в тази ситуация кръводарителската акция е била сполучлива.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР