35-годишен водач е задържан след преследване в Русе, съобщиха от

...
35-годишен водач е задържан след преследване в Русе, съобщиха от
Коментари Харесай

След преследване с полицията: Задържаха шофьор без книжка, ударил патрулка

35-годишен лидер е арестуван след гонене в Русе, оповестиха от полицията.

Шофьорът е карал без брошура кола  и с сложени непознати номера. При опит да избяга е блъснал патрулката . Миналата нощ към 23:30 часа екип чиновници от автопатрул, движейки се по бул. " Липник " са видели автомобил да се движи с неработещ стоп и при разминаване към него подхващат дейности за прекъсване и осъществяване на инспекция, като му подават звуков и светлинен сигнал, само че лидерът не спрял колата, а траял.

Униформените са го последвали, само че въпросният лидер траял да не се подчинява на светлинните сигнали. След гонене по улиците на кв. „ Зравец “, колата е открита в междублоковото пространство на блок „ Иван Кръстев “.

Полицейската кола е заградила изхода от междублоковото пространство, само че това още веднъж не е възпряло лидера и при последвалия от негова страна опит да премине около патрулката я удря.

Последвала е инспекция и изясняване на самоличността на лидера, както и документиране на нарушаванията му. За задачата е извикан за подпомагане екип на " Пътна полиция ".

Установено е, че той е с отнето удостоверение за ръководство от 2014 година Освен това се е оказало, че не е притежател на колата, а поставените на нея регистрационни табели са издадени за друго транспортно средство.

На 35-годишния мъж е осъществена проба за алкохол, като резултата е бил негативен , само че е отказал да бъде пробван за приложимост на опиати.

По случая се води следствие и е уведомен дежурен прокурор.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР