35-годишен мъж е задържан във Варна при полицейска операция заради

...
35-годишен мъж е задържан във Варна при полицейска операция заради
Коментари Харесай

Задържаха 35-годишен с голямо количество наркотици във Варна

35-годишен мъж е арестуван във Варна при полицейска интервенция поради притежанието на огромно количество наркотични субстанции. При осъществяването на обиск са открити единични дози кокаин и таблетки екстази.



При претършуване на автомобила на арестувания са открити и конфискувани 1 кг марихуана. Претърсен е и адресът на мъжа, където са открити огромни количества наркотични субстанции - 8 кг марихуана, половин кг кокаин, 1 кг амфетамин, над 200 броя таблетки, които се изследват и сумата от към 7900 лв..

" Лицето беше арестувано в автомобила си, откакто не се подчини на нашите сигнали. Преди задържането е употребена физическа мощ и помощни средства. Наложи се потреблението и на предупредителни стоп патрони ", съобщи старши комисар Андрей Ангелов, шеф на ОДМВР-Варна.

При интервенцията е претърсен и адрес в Добрич, който е обвързван със арестувания. Там са открити и конфискувани 800 грама марихуана, както и 500 грама амфетамин.

" До адреса е пристигнала приятелката на арестувания. Тя се е държала нападателно и е бутала сътрудниците от полицията. Тя също е арестувана. Направен е тест на 33-годишната жена, който е реагирал на всички типове опиати ", добави старши комисар Ангелов.



Задържаният е престъпно проявен и е прочут на органите на Министерство на вътрешните работи. Осъждан е за причиняване на гибел по несъобразителност в резултат на злополука и за държане на високорискови наркотични субстанции за разпространяване.

Предстои да бъде повдигнато обвиняване на мъжа.

" Ще внесем и искане за задържането му под стража ", посочи Радослав Лазаров, представител на Окръжната прокуратура във Варна.

Автор: Петър Дойкински
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР