35-годишен български шофьор предизвика на 30 януари вечерта тежка катастрофа

...
35-годишен български шофьор предизвика на 30 януари вечерта тежка катастрофа
Коментари Харесай

Българин с Land Rover уби две жени в Италия и избяга! Глупакът обаче си остави телефона и го хванаха

35-годишен български водач провокира на 30 януари вечерта тежка злополука с жертви на автомагистралата А28 до град Тревизо, след което избяга. Скоро по-късно обаче полицията го залови, съобщава 24 часа.

Според италианските медии на шосето сред Вилота и Ацано Дечимо, покрай град Порденоне, в 19,40 часа българинът блъснал мощно с джипа си Land Rover колата на жертвите „ Фиат Панда ”. В нея пътували братовчедките Джесика Фрагасо (20) от Марено ди Пиаве и Сара Рицото (28) от Конеляно. Заедно с тях в автомобила на задните седалки седели две сестрички – бебе и момиченце на 2,5 година Младите италианки умряли на място при удара. Двете деца пък били тежко ранени и по тази причина били откарани в болничното заведение на Удине.

Свидетели на злополуката станали родителите на една от жертвите – Джесика. Според тях в началото българинът блъснал с джипа си тяхната кола „ Фиат 500 ”, след което намиращия се пред тях автомобил на братовчедките. В резултат на удара джипът се преобърнал на пътя. Колите пътували в посока Конеляно. Бащата на Джесика, който видял по какъв начин щерка му починала на пътя, се почувствал зле и също бил откаран в болница. При злополуката била наранена и трета кола, чиято шофьорка се намира в положение на потрес поради видяното. Именно тя първа подала сигнала до полицията.

Веднага след злополуката българинът изоставил колата си, прескочил загражденията на пътя и избягал през полето. В автомобила обаче останал телефонът му, който бил открит от пътната полиция. Именно посредством него тя достигнала до нарушителя, защото в това време на смарт телефона било получено позвъняване. Така служителите на реда съумели да се снабдят с детайли, нужни за идентифицирането на българина, който живеел в Порденоне. Той бил задържан в 22 часа вечерта.  
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР