34-годишният сръбски тенисист Янко Типсаревич, който е достигал до №8

...
34-годишният сръбски тенисист Янко Типсаревич, който е достигал до №8
Коментари Харесай

Янко Типсаревич с първа победа в турнир от ATP от 19 месеца

34-годишният сръбски тенисист Янко Типсаревич, който е достигал до №8 в ранглистата на ATP, реализира първата си победа от август 2017 година.

На шампионата " Мастърс " 1000 в Маями, който стартира нощес, Типсаревич се наложи над представителя на домакините Брадли Клан с 6-3, 6-3.
 Победи за Анисимова, Азаренка, Сакари и Стосър в Маями
Победи за Анисимова, Азаренка, Сакари и Стосър в Маями

Започнаха срещите от WTA Premier Mandatory в Маями

Участието на Янко в Маями се получи по доста необикновен метод. Той употребява правилото за " протектед ранкинг ", само че с него беше единствено запаса. Световният №453 беше поканен да заеме място на Хуан Мартин дел Потро след отказването на аржентинеца. Типсаревич се беше завърнал на корта на Australian Open, където загуби мача си против Григор Димитров.

Сърбинът ще играе във втория кръг против №22 Роберто Баутиста Агут (Испания). Сърбинът пропусна цялата 2018 година поради интервенции на сухожилията на двете си колена.

Полякът Хуберт Хуркач, който през предходната седмица доближи до 1/4-финал на първия за сезона " Мастърс " 1000 в Индиън Уелс (САЩ), победи полуфиналиста от Sofia Open, Матео Беретини с 6-4, 6-3 и ще играе с първенеца от Индиън Уелс - Доминик Тийм (Австрия).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР