34-годишният обирджия от Катуница Васил Николов е изтрезнял и по

...
34-годишният обирджия от Катуница Васил Николов е изтрезнял и по
Коментари Харесай

Пияният обирджия на пощата в Катуница изтрезня и призна всич...

34-годишният обирджия от Катуница Васил Николов е трезвен и по време на разпита си е признал всичко. Освен за грабежа на пощенския клон в селото, при който отмъкна 3120 лева, той се признал за отговорен и за друго закононарушение - кражба. Васил е арестуван за 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор, а на следващия ден ще бъде изправен пред магистратите, които ще решат каква да бъде мярката му за неотклонение. От прокуратурата упорстват за непрекъснат арест.

Припомняме, че Васил нахлу в пощата в Катуница на обяд във вторник. Произвел изстрел с газов револвер, ориентиран към земята и изискал от служителката да му даде парите за пенсиите. По това време в банковия клон са се намирали още две дами. Служителката в пощенския клон му предала сума от 3120 лв., след което Васил напуснал помещението. Няма потърпевши хора. По-късно Васил бе открит в изоставена къща в селото безпаметно пийнал, а до него чувалчето с цялата сума.

Свързани вести Обир в поща до Пловдив, въоръжен с револвер отмъкна 3 бона Обирджията на пощата в Катуница се скрил в изоставена къща, чакат го да изтрезнее
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР