34-годишният Калоян Каймакчийски е убиецът на 32-годишната Кристина Атанасова, научи

...
34-годишният Калоян Каймакчийски е убиецът на 32-годишната Кристина Атанасова, научи
Коментари Харесай

БОМБА В LUPA.bg: Този ли уби Криси?

34-годишният Калоян Каймакчийски е килърът на 32-годишната Кристина Атанасова, научи Lupa.bg. Източници на медията ни подшушнаха кой е безскрупулният убиец на младата майка, с която е имал връзка преди години, само че не е оставял намира и редовно е подлагал на тормоз и закани за живота. 

Каймакчийски дава отговор на профила на килъра, оголен от Министерство на вътрешните работи до момента - и по възраст, и по местопребиваване, и по месторабота. 

Според данните, с които разполагаме, той е роден на 22 октомври 1988 година в Ихтиман, само че от години живеел в столицата, където бил старши систематичен админ в един от огромните мобилни оператори - А1. 



По информацията до момента и жертвата му - Кристина, е била служителка на същия телеком, само че на друга позиция. 



От профилите на Каймакчийски в обществените мрежи прави усещане, че той се е оповестил като самостоятелен, буен почитател на колите и високите скорости. Няколко негови фотоси през годините са били " харесвани " от жертвата, само че нищо друго не посочва те да са били в интимни връзки, още по-малко неотдавна. 

Единственият непосредствен до момента, който е поставил жалейка на профила си след стореното от изверга, е бащата на Криси Атанас Благоев. 

Младата дама бе убита с огнестрелно оръжие преди няколко дни, след което трупът й е пъхнат в багажника на кола, която Калоян кара индиферентно към автосервиз на собствен другар. Багажникът е запечатан със строителна пяна. 

А Криси оставя 9-годишно момченце сираче. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР