33-годишният военен от Специалните сили Валентин Димов е бил пребит

...
33-годишният военен от Специалните сили Валентин Димов е бил пребит
Коментари Харесай

Млади роми пребиха военен от спецчастите с три мисии в Ирак и Афганистан

33-годишният боен от Специалните сили Валентин Димов е бил пребит от двама млади роми в пловдивското село Войводиново точно на Богоявление.

Единият от побойниците е малолетен - на седемнадесет години. Другият бил на 21. Това не им попречило да помелят от пердах служителя на БА, в чиято визитка има три задачи зад граница и то на рискови места - в Афганистан и Ирак.

Мъжът направил забележка от автомобила си на двама младежи да се пернат от пътното платно, при което те се нахвърлят върху него с юмруци и ритници. Двамата са задържани.

Тази заран положението на пребития от двама младежи в село Войводиново 33-годишен военнослужещ се е влошило.

Валентин Димов не можел да изговаря думи и околните му били принудени незабавно да го закарат още веднъж в болница.

На Богоявление той се прибирал от ритуала по хвърлянето на кръста в Пловдив, когато на няколко пресечки от вкъщи му на уличното платно изскачат двама роми.

Валентин слязъл от автомобила да им направи забележка. Според очевидци ромите го повалили на земята и почнали да го ритат грубо в главата.

Родата на ромите се опасява от линч. Мургавият клан твърди, че Димов протегнал ръка пръв. От 18 ч. довечера жителите на Войводиново излизат на митинг пред локалната черква. Едно от настояванията им е да бъдат изселени ромите от селото.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР