33-годишният Живко Иванов от Шумен, който страда от Мускулна дистрофия

...
33-годишният Живко Иванов от Шумен, който страда от Мускулна дистрофия
Коментари Харесай

Млад мъж от Шумен се нуждае от помощ за лечение в чужбина

33-годишният Живко Иванов от Шумен, който страда от Мускулна дистрофия вид Дюшен, се нуждае от финансова поддръжка за лекуване в чужбина. Той е получил оферта от турската болница „ Лив хоспитал “ в Истанбул, като за задачата са нужни 44 000 лева Тази сума е непостижима за околните му и за това те започват акция за събиране на нужните средства. До момента са събрани 15 000 лева

“Проф. Ердал Карайоз, началник на отделението за стволови кафези и регенеративна медицина, откакто e прегледал документите и видеата, от които се вижда в какво здравословно положение е синът ми, предложи да се създадат две вливания на стволови кафези през 15 дни ”, изясни майката на Живко Жани Иванова. Тя добави, че вливането на стволови кафези няма по какъв начин да излекува изцяло болестта, само че може да забави доста процесът на неговото развиване и градация. За страдание, в България единственото, което може да се направи за Живко е поддържаща терапия.

“До този миг ние сме пробвали всичко, което е можело да се направи в посока закъснение прогресията на болестта. Здравословното положение на сина ми за неговите години е доста по-добро от всички доживели неговата възраст. Вливането на стволови кафези е нова опция за него, която ни дава огромна вяра ”, изясни още Иванова.

Всеки, който желае да помогне, може да го направи на следната банкова сметка

Банка ДСК: IBAN: BG14STSA93000022989517

BIC: STSABGSF

Живко Ивелинов Иванов

Facebook група за благотворителен базар в интерес на Живко: 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР