33-годишната съпруга на убития Мартин Божанов – Нотариуса може да

...
33-годишната съпруга на убития Мартин Божанов – Нотариуса може да
Коментари Харесай

Sex подвизите на жената на Мартин Нотариуса

33-годишната брачна половинка на убития Мартин Божанов – Нотариуса може да си съперничи по разкрепостеност с Любена Павлова, някогашната брачна половинка на Пепи Еврото, която стана известна с порно клипчетата си. Гергана Грънчарова има щедро секс досие, а местата, на които е консумирала похотта си, са много нетрадиционни.

В. „ Уикенд ” написа, че палавата брюнетка е правила секс дори на сергия за плод и зарзават в столичния квартал „ Лозенец ”. Това се е случило, до момента в който дребната хитруша към момента е била ученичка в гимназията. Половинката на Мартин Нотариуса от дребна си падала по батковци и не отказвала опити в леглото, в тази ситуация на желязната зелена сергия. „ Тя сама си разказваше за половите си подвизи и даже се гордееше с тях. Води сексуален живот от дребна и постоянно е била харесвана от мъжете ” – разясниха познати на софиянката.

След нощните подвизи на пазара в „ Лозенец ” Гери се насочва към риалити шоуто „ Къртицата ”, където добива известност и завърта главата на Емил Каменов, който завоюва огромната премия във формата. Брюнетката беше с бабаита, до момента в който имаше пари, а по-късно се трансферира на известния авто водач и плейбой Георги Танев. Той от години показва стандарт на живот, който няма, и Гери бързо схванала, че не има финансовите благоприятни условия, към които тя има вкус. „ Връзката ни продължи година и половина ” – разкри след раздялата Гери, която се преориентира към по-заможен столичен предприемач, който не е известен.



Брюнетката знае тази поза от сергията за зеленчук в „ Лозенец ”

С влизането си в „ Къртицата ” Гери разгласи, че има незабавна потребност от пари, тъй като сама се бори с всекидневието и няма богат спонсор. След шоуто й провървя и стартира да се люби единствено с богаташи.

Последва и еротична фотосесия за българското издание на „ Плейбой ”. Гергана цъфва на корица за юнския брой на изданието, който излиза на пазара на 30 май 2014 година На част от фотосите е с екипа на Германия, а на други се заиграва с топка в цветовете на Бразилия. Бъдещата жена на Мартин Нотариуса и проверяваща полицайка от ГДБОП се гологъзи единствено по футболна топка на стадиона в Тетевен. На други от фотосите мацката театралничи в цветовете на „ селесао “, както и нежно сервира съдийската свирка към устните си. Голата й фотосесия обаче е заличена от онлайн пространството, както и редица трудове за нея. Говори се, че Мартин Нотариуса е платил сериозна сума пари, с цел да бъдат заличени изявленията от интернет уеб страниците.



Животът на Гергана потръгва стремително нагоре точно след залюбването й с Мартин Божанов, който я пленява с финансовите си благоприятни условия. Двамата небрежно заживяват дружно, а Нотариуса кара брюнетката да се запише да учи право в Нов български университет. Грънчарова небрежно приключва с отличие, а половинката й подарява няколко хиляди на университета, от благосклонност, несъмнено. Парадоксално е, че госпожицата получава тапия за приключено висше обучение, макар че съвсем не се вясва в Нов български университет. Тя дори гордо театралничи с ректора, който й връчва дипломата.

Преди 3 години Гери се похвали, че към този момент е правист и дори е приключила с отличие. Колегите й не я познават и не са я виждали на лекции. Малко откакто се дипломира, модифицираната хубавица е назначена за проверяващ служител на реда в ГДБОП. Колегите й издават, че непрекъснато е взимала ту отпуски, ту болнични, а след това и майчинство. На работа ходела с червен джип „ Волво ” за десетки хиляди евро.

Брюнетката беше дейна в обществените мрежи и постоянно публикуваше фотоси на сина си и мъжа си, само че изтри профилите си след следствието на „ Антикорупционния фонд ” (АКФ). Така от 2 години Гергана е „ тайно ”, като през това време е родила второ дете от мафиота, който я обсипваше с дарове и осигуряваше първокласния й метод на живот. Близки до фамилията издават, че Нотариуса и булката му обичали да се записват в спалнята, само че не е ясно дали тези клипчета в миналото ще видят бял ден.

„ Тогава ще е същинска конкуренция на Любена. Гери е не по-малко разкрепостена и заслужава да блесне в тази си светлина ” – издават някогашни интимни сътрудници на риалити героинята.

Преди дни Божанова проговори за убийството на мъжа си. Зрителите на Би Ти Ви останаха сюрпризирани от хладнокръвието на вдовицата, която преди по-малко от 24 часа беше изгубила мъжа си и бащата на двете си дребни деца. „ Не бях чувал до момента по-спокойна, овладяна и мисловно подредена прясна вдовица, която даже няма нищо срещу да приказва по медиите. Поведението й бе като на жена, на която са дали естрада да опише за някоя екскурзия. По-скоро беше ядосана, че се приказва за парцелите им, само че не беше нито тъжна, нито ридаеща, нито в потрес. С мразовит глас говореше за парцелите на фамилията и изобщо нямаше тип на вдовица, която е в потрес ”, разяснява фен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР