33-етажен небостъргач се запали в Бразилия. Мощен пожар избухна в

...
33-етажен небостъргач се запали в Бразилия. Мощен пожар избухна в
Коментари Харесай

33-етажен небостъргач се запали в Бразилия

33-етажен небостъргач се възпламени в Бразилия. Мощен пожар избухна в Бразилия.  33-етажен небостъргач пламтя в град Ресифе. Това оповестява РБК-Украйна, базирайки се на CNN Brasil.


Огънят е обхванал покрива на небостъргача, който към момента се строи. Отбелязва се, че строителната повърхност е към 17 хиляди квадратни метра. Небостъргачът с височина към 90 метра има 33 етажа.

Видеоклипове, оповестени онлайн, демонстрират по какъв начин огънят стартира от върха и се популяризира няколко етажа по-надолу.

Военната противопожарна работа на щата Пернамбуко заяви, че 50 спасители и 13 автомобила се борят с огъня. Пожарът е сподавен, работата е траяла три часа. Ситуацията се улесни от обстоятелството, че стартира да вали.

Според локалните управляващи вследствие на случая няма потърпевши.

Припомняме, на 26 март в американското пристанище Балтимор контейнеровоз се вряза в мост, чиято дължина е 2,57 км. Мостът се срути, пращайки коли и към 20 души в реката.

Съобщихме също, че аероплан се е запалил по време на кацане на летището в Токио. По време на случая на борда е имало близо 400 пасажери и екипаж.

Източник – CNN Brasil/ Превод:SafeNews

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР