32-километровото трасе не е ремонтирано в последните 50 г.Кандидатите за

...
32-километровото трасе не е ремонтирано в последните 50 г.Кандидатите за
Коментари Харесай

Кандидат-депутатите от ГЕРБ направиха оглед на ремонта на пътя Дъбница-Вълкосел-Сатовча

32-километровото трасе не е ремонтирано в последните 50 година

Кандидатите за народни представители на ГЕРБ в Благоевградска област Александър Мацурев, доктор Емил Тончев, Николай Джингаров и Александър Петков, дружно с регионалния координатор на партията и евродепутат Андрей Новаков и регионалния секретар Даниела Савеклиева направиха оглед на строително-ремонтните действия на пътя с. Дъбница - с. Вълкосел – с. Сатовча.

32-километровото трасе не е ремонтирано в последните 50 година и както споделят локалните - фантазия е на няколко генерации пътят да бъде ремонтиран и да пътуват обикновено.

„ Рехабилитацията към този момент е реалност с помощта на отпуснатите от държавното управление на Бойко Борисов близо 35 млн. лева Пътят ще помогне за по-бързото и безвредно пътешестване на над 30 хиляди поданици от три общини – Гърмен, Сатовча и Хаджидимово”, сподели регионалният координатор Андрей Новаков. Той акцентира, че довършването на значими за общините инфраструктурни планове, като този са приоритет и за лидера на листата на ГЕРБ Росен Желязков.

През миналия мандат вложенията в пътна инфраструктура бяха една от най-успешните политики на държавното управление. Това остава приоритет и за идващия управнически мандат, по тази причина в програмата на ГЕРБ е стихотворец ангажимент за построяването на 4000 км пътна инфраструктура от втори и трети клас и близо 500 км автомагистрали и скоростни пътища.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР