32 години ДПС е в политиката и най-бедните краища на

...
32 години ДПС е в политиката и най-бедните краища на
Коментари Харесай

Асен Василев: Крадците и схемаджиите са в криза и затова искат да бутнат кабинета НА ЖИВО

" 32 години Движение за права и свободи е в политиката и най-бедните краища на страната са там, където са гласоподавателите на Движение за права и свободи. А най-богатите хора в страната са членове на Движение за права и свободи. „ Ние се борим против хората, чиито банкови сметки вие цялостните “, обърна се Василев към депутатите от опозицията. Вие говорите с вярата за нашето престояване на политическия терен. С вярата, че ние сме нещо краткотрайно, което ще отмине. Ето ви вест – няма да отмине. Това е началото на една смяна, която българското общество изиска и ще желае по площадите всеки ден и която ще се случи, без значение от опитите да се образуват изкуствени болшинства, които са безусловно безпринципни. И да знам, че доста ви пречим. Ще продължим да ви пречим, без значение дали сме на власт или не. Ще останем тук и ще си отвоюваме страната гратис. Василев не скри страстите си от трибуната, а думите му провокираха овации от едни и викания „ оставка “ у други.

" Аз не желая да пребивавам в страна, в която дебатът за ръководителя на Народното събрание не е за индивида, който ще е заеме този пост. Дебатът за ръководителя на Народното събрание е и би трябвало да бъде за това кой е най-достоен да води това Народно заседание. До момента, до който постовете са функционалност на хора, които не участват в това Народно заседание, България няма да бъде свободна от точна тази мафия, за която вие говорите ". С тези думи се обърна вицепремиерът Асен Василев към водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

" Г-н Карадайъ, вие казахте, че сме създали апел за етническо опълчване. Не, нашият апел е за опълчване на компаниите и хората, които грабят тази страна, без значение от тяхната етническа принадлежност. Диалогът, който вие от Движение за права и свободи желаете е за това по какъв начин да се краде безпардонно и безогледно и това да продължи. Няма да продължи ", добави той.

  
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР