31-годишният Златко от Русе страда от бъбречна недостатъчност. Нуждае се

...
31-годишният Златко от Русе страда от бъбречна недостатъчност. Нуждае се
Коментари Харесай

Благотворителна кампания обедини хора от различни етноси в социалните мрежи

31-годишният Златко от Русе страда от бъбречна непълнота. Нуждае се от животоспасяваща бъбречна трансплантация

31-годишният Златко от Русе страда от бъбречна непълнота. Нуждае се от животоспасяваща бъбречна трансплантация.

След направени проучвания излиза наяве, че донор за това ще бъде неговата майка. Операцията ще бъде направена във Франция, а нужната сума за нея е 45 000 евро. За страдание обаче тези средства са непостижими за фамилията, по тази причина те се обръщат с зов за помощ към всички, осведоми

За броени дни акцията доближи до десетки хора в обществените мрежи. Постъпилите средства досега са към 7 000 евро. Междувременно, за по-голяма бистрота, бащата на Златко, Никола показва всекидневен доклад както в банката, по този начин и в обществените мрежи. В края на акцията ще бъде оповестен и цялостен доклад на събраните средства, както и списък на всички парични преводи към френската клиника и лекуването на Златко.

А ето какво споделя фамилията: "Здравейте БРАТЯ роми, българи, турци и всякаква друга етнос. Представяме ви един млад мъж, брачен партньор, наследник, брат и татко на три момиченца. Момчето се споделя Златко по прякор ЗАКИ на 31г. От град Русе от ромски пройзход момчето е с диагноза БЪБРЕЧНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ незабавно се нуждае от животоспасяваща интервенция, а точно бъбречна трансплантация, която би трябвало да се извърши във Франция. За да се извърши тази трансплантация е нужно да се заплати сумата от 45 хиляди евро към Френската болница в която ще се извърши бъбречната трансплантация. Донор ще бъде майката на нуждаещия се. ПРИКАНВАМЕ всички които желаят да оказват помощ финансово да бъдат съпричастни към тази идея без значение от сумата кой с колкото може с цел да можем да подадем ръка на един младеж и да му помогнем да се реализира неговата фантазия да бъде жив и здрав до децата си и фамилията си. Може да се случи на всеки би трябвало да бъдем единни и да си оказваме помощ в такива моменти когато БОГ види, че си оказваме помощ и оказваме помощ на това момче и Бог ще му помогне както и на нас. Не е наложително само че от моя страна ви предлагам тъй като всеки от нас може да отдели по 20.00 лева дето е думата и да помогнем. БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ БОГ ДА Е С Върховен административен съд. ПРЕВОДИТЕ ЗА ПОДПОМАГАНЕ ЗА СЕГА МОЖЕ ДА БЪДАТ ИЗВЪРШЕНИ КАКТО Пожарна охрана Western Union ТАКА И Пожарна охрана Moneygram, Ria от 20.04.2022Г ОФИЦИАЛНО ВЕЧЕ Е ОТКРИТА БАНКОВАТА СМЕТКА ЗА ПАРИЧНИ ПРЕВОДИ ОТНОСНО БЛАГОТВОРИТЕЛНАТА КАМПАНИЯ!!!!!! "

Как и вие можете да помогнете на Златко, вижте в Галерията ни банковата сметка за набиране на дарения.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР