31 години след създаване на ДПС днес какво виждаме –

...
31 години след създаване на ДПС днес какво виждаме –
Коментари Харесай

Карадайъ: Политически ръководители на полицията тази година я превърнаха в комунистическа милиция

„ 31 години след основаване на Движение за права и свободи през днешния ден какво виждаме – принуда. Някои политически ръководители на полицията тази година я трансфораха в онази комунистическа милиция. Нахлуха в домовете на инвалиди без законно съображение. Виждаме през днешния ден, че повече от всеки път имаме потребност от Движение за права и свободи. Виждаме, че през днешния ден България повече от всеки път има потребност от Движение за права и свободи, с цел да възстановим демокрацията, с цел да възстановим държавността в нашата татковина България за и държавността. “ Това сподели водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на честване на годишнина от Възродителния развой в село Млечино.

Той и добави, че тази година е било решено да няма манифестации, поради пандемията и Ковид рецесията, само че „ няма по какъв начин да не почетем нашите герои на българската народна власт и по тази причина отново сме тук “.

„ Да поздравим нашите братя и сестри християни за празника, само че ние се събираме тук, с цел да може да си спомняме тези времена и да вземем поуката от това, което се е случило преди време с вярата и концепцията дружно и обединени да градим нашето бъдеще, на децата ни и на внуците ни в нашата татковина “, сподели още Карадайъ.

„ Онези политически ръководители, които принудиха полицията да се трансформира в милиция, би трябвало да си носят отговорност. А за противозаконните действия и милиционерщината отсам заявяваме, като Движение за права и свободи – откакто изчерпим националните правни процедури, тази тематика ще стигне до Европейския съд за правата на индивида в Страсбург. Не можем да премълчаваме рушенето на народна власт и рушенето на държавност в нашата татковина България. Днес, в случай че го премълчим, на следващия ден каква България ще има, каква България ще завещаем на нашите деца и на нашите внуци? “, попита Карадайъ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР