30 януари, е денят, в който кулинарните „магьосници“ продължават да

...
30 януари, е денят, в който кулинарните „магьосници“ продължават да
Коментари Харесай

Майстор-готвачи разкриват магията на висшата кулинария на GastronomiX 2020

30 януари, е денят, в който кулинарните „ магьосници “ не престават да ни очароват с уменията си по време на кулинарното събитие GastronomiX. Мястото е интернационалното хорека ревю СИХРЕ , което се организира от 28 до 31-и януари в Интер Експо Център.

С лекция „ Професия шеф-готвач “ в зона „ GastronomiX “ в изложбена зала 1 денят открива началник Емил Минев. Кулинарният шеф на Le Cordon Bleu Лондон ще бъде измежду главните настоящи лица и в петък, 31-и януари, когато ще ни дава хрумвания за изобретателни ястия от скромни продукти; ще съобщи и уменията си за работа с нулев боклук.
Традиционна кухня с био съставки
GastronomiX ще продължи с лекция за Османско-турската кулинарна традиция в модерната балканска кухня. За нея особено у нас идва доцент Д-р Йозге Саманджъ, завеждащ катедра по Гастрономия и кулинарно изкуство в Университет Йозйеин, Истанбул. След това началник Нихад Мамеледжия от Босна и Херцеговина ще отговори на въпроса по какъв начин може да се възпроизведе обичайната кухня с био съставки в жанр Finger Food.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР