30 лунен ден от 07:12часа на 15 февруари до 23:06

...
30 лунен ден от 07:12часа на 15 февруари до 23:06
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 15 февруари 2018 година

30 лунен ден от 07:12часа на 15 февруари до 23:06 часа на 15 февруари

Това лунно денонощие не се случва всеки месец и безусловно би трябвало да се употребява. Това е ден за равносметки, ден за помилван и обич, време за велика мярка и цялостна естетика. Хармоничен ден, когато на земята още веднъж тържествуват светлината, положителното и любовта.

В този ден всеки би трябвало деликатно да проучва пътя си, да се пречисти, да се обнови за нов живот – да измие всичко остаряло, да се откаже от всичко излишно, привнесено, да елементарни на всички и да обитава в мир и единодушие със света.

Благодарете на отиващия си месец за уроците и откритията, които ви е донесъл. И с чисто сърце се пригответе да влезете в новия лунен месец. В този ден следва да се приключи всичко, подхванато в този лунен месец, да се стартират нови неща не си коства, даже е рано да се строят проекти – почакайте до първия лунен ден.

Отхвърлете суетата, всичко ненужно – радвайте се на живота, съзерцавайте, учете се на хубост, подарявайте на хората наслада, връщайте задълженията, проявявайки благосклонност.

Сънищата през това денонощие са правдиви и оракулски. Чрез тях можем да разберем какви неточности сме допускали в течение на месеца.

1 лунен ден от 23:07 часа на 15 февруари

Новолуние в 23:05 часа

Слънчевото Затъмнението ще бъде в 22:53 часа

Слънчевото затъмнение, което ще бъде на 15-ти февруари ще внесе доста огромен оптимизъм и под негово влияние ще могат да се заредят нови хрумвания, да зародят нови проекти и цели, които, до момента не са съществували даже в съзнанието ни.

Това ще бъде един значителен преломен миг и една нова стъпка, нова фаза в живота ни. Естествено, не е изключено да има моменти на хаос, само че в случай че ние се задействаме със своите свежи хрумвания, и действаме новаторско и изобретателно, това ще докара до положителните резултати.

Това е един прелестен миг, като най-много това ще окаже въздействие на зодиакалните знаци Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

Новолунието и Слънчевото затъмнение – това е един миг когато бихме споделили, като предписание, че се свързва с един нов цикъл, който е присъщ със започването на една нова фаза и това е обвързвано като предписание със завършването на нещо остаряло и със започването на нещо ново.

Противопоказни са всички интервенции на ставите, процедури свързани с краката, лекуване на артрит, нервна система, сетивни органи и очни заболявания. Не е целесъобразно да се сменят медикаментите или методът на лекуване. Отлично време за водни процедури, водата въздейства благотворно. Препоръчват се и физически извършения и действия за оживление на кръвта.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР