30-годишният певец Ед Шийрън дари китарата, която е използвал като

...
30-годишният певец Ед Шийрън дари китарата, която е използвал като
Коментари Харесай

Ед Шийрън продаде благотворително своя китара за 52 000 лири

30-годишният артист Ед Шийрън подари китарата, която е употребявал като първообраз, с цел да композира последния си албум " = " на лотария в начално учебно заведение в родния си град Фрамлингъм, Съфолк. Шийрън пожела да помогне за набирането на средства за благотворителната организация GeeWizz, която оказва помощ на с хора с увреждания.

Билетите за томболата се продаваха по 5 паунда всеки, като бяха продадени 10 553 билета в над 160 страни по света, които донесоха общ доход от 52 765 паунда.

" Каква прелестна акция за набиране на средства, изменяща живота, с която да приключим годината. Това е най-хубавият коледен подарък, който GeeWizz може да направи, с помощта на щедростта и добротата на Ед Шийрън, който е първенец по щедрост на всички равнища. Толкова сме признателни на Ед, че подари този първообраз на китарата си - извънредно колекционерска музикална светиня. Радваме се, че томболата е събрала 52 765 паунда. Парите ще обезпечат прелестно пространство за музика и спектакъл, на което толкоз доста деца с увреждания ще се радват дълги години. Трябва да отправим и специфични благодарности към всички, които закупиха билети. Това в действителност е най-хубавата и чиста щедрост ", съобщи Джина Лонг, основателка на GeeWizz.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР