30-годишен мъж от американския щат Флорида изпрати голи снимки на

...
30-годишен мъж от американския щат Флорида изпрати голи снимки на
Коментари Харесай

Мъж изпрати голи снимки на жена на шефа й

30-годишен мъж от американския щат Флорида изпрати голи фотоси на жена на нейния началник, с цел да й отмъсти, съобщи „ Фокс нюз “. Той прибегнал до тези дейности, тъй като дамата не желала повече да го вижда. Джузепе Гарибалди, носещ името на обединителя на Италия, се срещнал с дамата през месец ноември в уебсайт за запознанства. Двамата излизали известно време и имали интимна връзка. Разследващите показаха, че са спали дружно най-малко пет пъти.

По време на интимните контакти Гарибалди я снимал с телефона си и я заплашил да покаже голите й фотоси на други хора. Мъжът подозирал, че дамата се виждала с други мъже, с изключение на с него. Гарибалди снимал любовницата си и до момента в който спяла. Наскоро дамата споделила на 30-годишния си другар, че повече не желае да го вижда. Още на идващия ден колата й била надраскана с ключ, само че тя не подала сигнал в полицията, тъй като нямала ясни доказателства, че Гарибалди е виновен за това.

30-годишният американски жител изпратил голите й фотоси на нейния шеф, а също така разгласил няколко и в обществените мрежи. Освен това заплашвал дамата да пристигна в дома й. Полицията в последна сметка арестува мъжа. Повдигнати са му обвинявания в тормоз, гонене и изнудване. Жената е работила като учителка в детска градина. Гарибалди се надявал, че изпращайки фотоси на нейните началници в детската градина, ще опетни името й.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР