30-годишен мъж е пострадал тежко при инцидент с парашут край

...
30-годишен мъж е пострадал тежко при инцидент с парашут край
Коментари Харесай

Мъж пострада тежко при скок с парашут край Монтана

30-годишен мъж е потърпевш тежко при случай с парашут край Монтана. Не е имало проблем с парашута, сподели в утринния блок на Нова телевизия притежателят на летището в село Ерден Ани Стаменова.
На 3000 метра се е отделил обикновено от самолета. Свободното рухване е било 5-6 секунди. На 1200 метра е отворил парашута. Наблюдавах полета, до момента в който той беше на към 150 метра, след което отидох в офиса, защото имах и други отговорности, съобщи Стаменова. След това чух, че се извика, че има паднал човек. Когато отидох при потърпевшия, той беше в потрес, имаше лек хематом на главата, очевидно нямаше счупвания. След това стартира да се превива, от което разбрах, че има проблем с корема. Видях, че има диря от ожулване, сподели оше Ани Стаменова.

Д-р Красимир Каменов сподели, че потърпевшият 30-годишен мъж е в извънредно тежко положение, с тежка коремна контузия и лека черепно-мозъчна контузия. С скъсване на стомаха, на тънки и дебели вътрешности е, с заплаха за живота. Операциите са завършили добре, уповавам се да се възвърне, съобщи доктор Каменов. По първична информация най-вероятно повода за случая е неправилна маневра на парашутиста, обясниха от летището.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР