30 деца в предучилищна възраст участват в лятно училище по

...
30 деца в предучилищна възраст участват в лятно училище по
Коментари Харесай

30 деца в предучилищна възраст участват в лятно училище по проект на Общностния център за ранно детско развитие и родителска подкрепа „Надежда“

30 деца в предучилищна възраст вземат участие в лятно учебно заведение по план на Общностния център за ранно детско развиване и родителска поддръжка „ Надежда “ – „ Допълнителна педагогическа подготовка за повишение на учебната подготвеност на децата за еднакъв старт в учебно заведение “ по Оперативна програма „ Развитие на човешките запаси “.

Общо 30 деца на възраст 5, 6 и 7 години, които предстоят да бъдат възпитаници през септември тази година, са обучавани от възпитател, а заниманията включват действия с просветителни детайли, комбинирани с интерактивни способи и игри, надпревари и други креативен и познавателни действия.

Целта на плана е децата да развият и придобият привички и умения за запознаване с образователната среда, да се предизвика и усили тяхната подготвеност и мотивация за еднакъв старт в учебно заведение за постъпването в 1 клас.

Педагогът води занимания в две групи от по 15 деца от ДГ „ Надежда “ през летните месеци, като активността се организира в ОУ „ Найден Геров “. Лятното учебно заведение ще продължи до 06.09.2022 г.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР