3-годишно дете е в реанимация с опасност за живота след

...
3-годишно дете е в реанимация с опасност за живота след
Коментари Харесай

3-годишно дете в реанимация след жестока катастрофа в бургаско село

3-годишно дете е в реанимация с заплаха за живота след жестока злополука в бургаското село Извор. Ранени са и родителите му, само че положението им е устойчиво, оповестиха от полицията.

Инцидентът е станал на 21 април към 22.57 ч в селото по околовръстния път за Зидарово. Поради придвижване с несъобразена с съответните условия на видимост скорост лек автомобил „ Форд Мондео “ катастрофира независимо, излизайки отвън пътното платно и блъскайки се поредно в мантинела и бетонна колона. Колата е ръководена от 25-годишен мъж от  Зидарово, с който пътували 23-годишната му брачна половинка и щерка им на 3 година

Мъжът получил повърхностни рани по главата, а жена му е със счупена ръка. Двамата не са настанени в болница, само че детето им е с заплаха за живота, в реанимацията на УМБАЛ Бургас с фрактура на дясното бедро и политравма.

Още две деца пострадаха в Бургаско на 21 април, само че техните контузии не са съществени, прецизираха от полицията. Около 16. 15 ч на айтоската улица „ Лясковско шосе “, пред входа на локалния винпром, лек автомобил „ Ауди А 3 “ с бургаска регистрация, ръководен от 46 –  годишен айтозлия, не съблюдава отдалеченост и  блъска откъм гърба намаляващия скоростта и спиращ лек автомобил „ Фолксваген Голф “ с бургаска регистрация, ръководен от 45-годишен айтозлия.

От удара фолксвагенът отскача и блъска паркирания отвън пътнато платно лек автомобил ауди с бургаска регистрация, благосъстоятелност на 34- годишен айтозлия.От удара потърпевши водачът на фолксвагена и трима от пътуващите в аудито –  жена на 69 година от Айтос и  две сестрички на 9 и 17 години, също от Айтос. Четиримата потърпевши са откарани до УМБАЛ Бургас, прегледани и освободени за домашно лекуване, без съществени пострадвания./ 24 часа
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР