3-часа и 30 минути - точно толкова бяха нужни на

...
3-часа и 30 минути - точно толкова бяха нужни на
Коментари Харесай

Един от безспорните тенис шедьоври на 2024-та: Пълен записа на епиката между Григор и Руне

3-часа и 30 минути - тъкмо толкоз бяха нужни на Холгер Руне, с цел да надвие Григор Димитров в един от мачовете на сезона. Двамата тенисисти даже трябваше да изиграят по още един мач в хода на деня, тъй като дъждът прекъсна срещите им от втория кръг на Мастърса в Монте Карло, само че това не повлия отрицателно на качеството на игра и се насладихме на един първокачествен тенис театър.

Българинът очевидно беше изтощен в края на дуела, единствено че не спираше да се бори и да намира верните решения на корта, което му оказа помощ да доближи до два мачбола, само че скандинавецът не трепна и в последна сметка се наложи с крайното 7:6(9) 3:6 7:6(2), с цел да оформи четвъртфинален конфликт с втория подложен Яник Синер.

Разбира се, ние мощно се съмняваме, че ще желаете още веднъж да си аргументите всички тези отрицателни страсти, които бяха подбудени от неспортсменското държание на международния номер 7 и отрицателния резултат в края, само че въпреки всичко ще ви дадем опция да изгледате още веднъж един от безспорните тенис шедьоври на 2024-та:



Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР