29 лунен ден от 06:00 часа на 19 октомври до

...
29 лунен ден от 06:00 часа на 19 октомври до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 19 октомври 2017 година

29 лунен ден от 06:00 часа на 19 октомври до 07:03 часа на 22:13 часа на 19 октомври

Луната на небето не се вижда, а насъбраната в нея сила напълно се е изчерпала. Това е сериозен ден, когато негативът на целия лунен месец се е събрал дружно, преди да бъде изгорял от Новолунието, което ще се случи довечера, в символ Везни, тъкмо в 22:13 часа. Прочетете за него ТУК.

Трудностите зараждащи през този ден може да се одобряват за богатство, защото висшите сили не са се отвърнали от нас и демонстрират на външно равнище нашите проблеми. Високо духовният човек на процедура не усеща въздействието на този ден.

Основни рекомендации за този ден – примирение и смирение. Трябва смирено да посрещаме наказванията, защото те са резултат от това, което сме създали по-рано. Трябва да пъдим от себе си отрицателните мисли. Хубаво е още от сутринта да се програмирате да не мислите за нищо неприятно. Никакви безпокойства, никакви подозрения, никакви мъчения.

Не започваме нови неща, да не ги и планираме. Да се отсичат натрапчиви мисли и натрапчиви хора, да се чисти организма. Желателно е да си направитм равносметка преди сън.

Сънищата могат да са тежки и неприятни, само че са лъжовни.

1 лунен ден от 22:13 часа на 19 октомври до 08:05 часа на 20 октомври

Ден за проекти и фантазии, когато замисленото ще се сбъдне, в случай че са чисти помислите. Опасно е да кроим проекти за възмездие – носи злощастие.

По-добре не започвайте нови неща, а единствено ги планирайте. Хубаво е да се прости на враговете.

Днес ще имаме всевъзможни обстановки, в които са вероятни напрежение и нехармонични страсти. Възможно е, на моменти да бъдем избухливи, нервни и много сприхави.

Най-важната интензивност и активност през този ден ще бъде ориентирана към нашите партньорски връзки – персонални или бизнес такива. Както през вчерашния ден, по този начин и през днешния ден, тематиките, които ще са значими, са: обич, естетика и хубост. Ще ги желаеме и ще ги търсим на всички места към нас. На дневен ред ще бъдат застъпени – взаимоотношенията, връзките, компромисите и дипломатичността. Всички ние ще се стараем да бъдем нежни и доброжелателни. Въпросът е дали ще съумеем да го реализираме, само че в последна сметка всичко зависи нас, от нашето предпочитание.

Уязвима е ендокринната система, жлезите с вътрешна секреция, кожата, пикочния мехур и бъбреците. Да не се вършат никакви операции на кожата. Благоприятно е за вадене на зъби, за лекуване на уши и пластични интервенции.

С доста Любов от

Ивелина Рускова, астролог

[email protected], 0888 99 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР