29-годишният Панайот Иванов от град Чирпан е изчезнал и най-вероятно

...
29-годишният Панайот Иванов от град Чирпан е изчезнал и най-вероятно
Коментари Харесай

Виждали ли сте този мъж? Семейството му го търси под...

29-годишният Панайот Иванов от град Чирпан е липсващ и най-вероятно е в Пловдив. Това описа пред кореспондент на „ Марица “ сестра му Кети, която обезверено се пробва да открие брат си.

Момчето е изчезнало предишния понеделник. Тогава той е трябвало да се срещне с татко си в Чирпан, само че по този начин и не се е появил. По информация на фамилията, момчето се е насочило към града под тепетата, защото е живял тук и има доста другари.

Панайот е бил видян малко след изгубването си на спешната лента на Автомагистрала „ Тракия “, като най-вероятно е пътувал на стоп в посока запад. Миналата сряда е бил забелязан и в региона на Гребната база, където е желал листче за цигара от инцидентен минувач.

Роднините на младежа са извънредно обезпокоени и го търсят къде ли не – в Чирпан, Стара Загора, Пловдив и София. Те са се свързали и с полицията, само че по думите им, от ведомството не са оптимистични.

„ Брат ми е висок към 1,65 м., Има мрачно кестенява коса и кафяви очи. Моля всеки, който го види да подаде сигнал до органите на реда или да се свърже с мен посредством редакцията на вестника “, сподели Кети Иванова пред репортера ни.

От пловдивската полиция оповестиха за „ Марица “, че момчето най-вероятно е оповестено за районно търсене в старозагорската дирекция на Министерство на вътрешните работи. Служителите там работят интензивно и с другите структури на министерството, тъй че най-вероятно сигнал за протичащото се към този момент е дошъл и в Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР